Aktuální jídelníček 16.11.2020 - 20.11.2020



Pondělí 16.11.2020   Polévka: Bramboračka
1. 110g Vepřové karé na smetaně, těstoviny penne
2. 110g Kuř.prsíčko zapeč.se šunkou a herm.,vař.brambory,tatarka
3. 350g Italské houbové rizoto sypané parmezánem

V. 150g Smažený uzený sýr, vařené brambory, tatarka

Úterý 17.11.2020   Státní svátek




Středa 18.11.2020   Polévka: Valašská kyselice
1. 110g Hovězí pečeně na koř.zelenině a čer.víně, bramborová kaše
2. 350g Halušky se zelím a slaninou s opečenou klobáskou
3. 5 ks Koblihy s marmeládou

V. 150g Pečené kuřecí paličky na bylin.másle, jasmín.rýže, kompot

Čtvrtek 19.11.2020   Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží
1. 110g Vepřové výpečky se smetan.špenátem, houskový knedlík
2. 110g Pikantní kuřecí pánev šéfkuchaře, dušená rýže, kompot
3. 350g Farmářský salát se sázeným vejcem

V. 150g Živáňský vepřový špíz, vařené brambory, česnek. dip

Pátek 20.11.2020   Polévka: Žampionový krém s krutony
1. 110g Kuř. řízek v Corn-Flakes, mač.brambory s pór., mích.salát
2. 300g Kotlíkový guláš, pletýnka
3. 350g Makový závin

V. 150g Pošírovaný losos s máslovou zeleninou,hranolky,limet.dip



Aktuální jídelníček 23.11.2020 - 27.11.2020



Pondělí 23.11.2020   Polévka: Čočková s párkem
1. 110g Pečená marinovaná krkovička, dušená rýže, kompot
2. 110g Boloňské špagety sypané sýrem, okurek
3. 350g Smetanové brambory se šunkou a nivou, okurek

V. 150g Gril.kuř.prsíčko s rest.žampiony a cuket.,peč.grenaile,dip

Úterý 24.11.2020   Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi
1. 110g Rajská omáčka s hovězím masem, houskový knedlík
2. 110g Znojemská vepř. kotleta, dušená rýže, zelná přízdoba
3. 350g List.salát s gril. hermelínem, brusinkový přeliv, kaiserka

V. 1 ks Tortilla s kuřecím masem a zeleninou, dressing

Středa 25.11.2020   Polévka: Česneková s bramborem a vejci
1. 110g Čevabčiči s cibulí a hořčicí, vařené brambory
2. 110g Kuřecí prsíčko na paprice, těstoviny
3. 350g Bramborové taštičky s povidly a opraž.strouh.přelité másl.

V. 150g Trhané vepřové maso s hranolkami a BBQ omáčkou

Čtvrtek 26.11.2020   Polévka: Pórková s vejcem a bramborem
1. 110g Kuřecí závitek se šušen.rajčaty a mozzarellou, dušená rýže
2. 110g Hrachová kaše s opečenou klobáskou a cibul.,chléb,okurek
3. 350g Kus-Kus salát s rest. zeleninou a kuřecími kousky

V. 1ks Pizza Toscana (šunka,žampiony,sýr,pomodoro)

Pátek 27.11.2020   Polévka: Boršč
1. 110g Smažená krkovička z láku, bramborový salát
2. 110g Kuřecí nudličky se smetanou a brokolicí,těstoviny,sýr
3. 1 ks Hanácký vdolek

V. 1 ks Pstruh na máslové zelenině, vařené brambory



Jídla připravili: Valtr Pavel – provozní, s kolektivem
Změna jídelníčku vyhrazena. Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Námi vyrobené pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Přejeme Vám dobrou chuť
Jídelníček bude aktualizovaný vždy v úterý v odpoledních hodinách. Seznam alergenů je k dispozici na provozovně společnosti

Otevřeno: Pondělí - Pátek od 11.00 hod. do 13.00 hod.