Aktuální jídelníček 19.4.2021 - 23.4.2021



Pondělí 19.4.2021   Polévka: Kapustová se slaninou
1. 110g Vepř.kýta se žamp.omáčkou, houskový knedlík
2. 110g Čočka na kyselo s opeč. klobáskou a cibulkou,chléb,okurek
3. 350g Italské smetanové rizoto (smet.,raj.,šun.,bazal.) syp. sýrem

V. 150g Kuřecí prso zapeč. s rajčaty a mozzarellou, rýže basmati

Úterý 20.4.2021   Polévka: Hrstková
1. 110g Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže, okurek
2. 110g Kuřecí plátek Gyros, vařené brambory, tatarka
3. 350g Listový salát s gril. hermel. a brusin. přelivem, kaiserka

V. 150g Pikantní vepřová směs s feferonkami, tagliatelle

Středa 21.4.2021   Polévka: Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou
1. 110g Přírodní kuřecí prsíčko se zeleninou, těstoviny
2. 110g Pečená krkovička po selsku, šťouch.brambory, čalamáda
3. 350g Krupicové nočky s opraženou strouhankou přelité máslem

V. 150g Vepřová kotleta na fazolových luscích, pečené grenaile

Čtvrtek 22.4.2021   Polévka: Zelná s klobáskou
1. 110g Sekaná pečeně s rajskou omáčkou, houskový knedlík
2. 110g Kuřecí závitek se špenátem a slaninou, dušená rýže, salát
3. 350g Bramborový guláš s uzeninou a houbami, pečivo

V. 150g Smažený uzený sýr, hranolky, tatarka

Pátek 23.4.2021   Polévka: Minestrone
1. 130g Smažené vepřové žebírko, bramborový salát
2. 110g Hovězí Azu po tatarsku, fusilli, beraní rohy
3. 350g Jablkový závin

V. 300g Marinovaná kuřecí křídla, chléb, feferonkový salát



Aktuální jídelníček 26.4.2021 - 30.4.2021



Pondělí 26.4.2021   Polévka: Kmínová s vejcem a zeleninou
1. 110g Vepřové karé se švestkovým přelivem, mačkané brambory
2. 110g Milánské kuřecí prsíčko sypané uzen.sýrem, těstoviny
3. 200g Smažený květák, vařené brambory, tatarka

V. 150g Maso tří barev se sweet-chilli omáčkou, opékané brambory

Úterý 27.4.2021   Polévka: Rajská s rýží
1. 110g Čevabčiči s cibulí a hořčicí, vařené brambory
2. 110g Kremžský vepřový závitek, dušená rýže, salát
3. 350g Šopský salát s balkánským sýrem, kaiserka

V. 150g Kuřecí šneci s angl.slanin.a sýrem, jasmín. rýže, zelen.přízd.

Středa 28.4.2021   Polévka: Hrachová se slaninou
1. 110g Vepřová kotletka na barevném pepři, těstoviny, okurek
2. 120g Aljašská treska s byl.krustou,vař.brambory s másl.,kompot
3. 4 ks Kynuté švest.knedlíky sypané mákem a cukr.přelité máslem

V. 150g Živáňská v alobalu(bramb.,kuř.,klob.,papr.,cib.,česn.),tatarka

Čtvrtek 29.4.2021   Polévka: Drůbeží vývar s nočky a zeleninou
1. 110g Vepřové výpečky, hlávkové zelí, hous. knedlík
2. 110g Kuřecí rolka s nivou a suš.rajčaty, hrášková rýže, salát
3. 350g Celerový salát s jablky,bílým jogurtem ,oříšky, grah.pečivo

V. 150g Vepř. steak s gril. zeleninou, pečené grenaile, česn. dip

Pátek 30.4.2021   Polévka: Frankfurtská s párkem
1. 110g Smažený kuřecí "Ondráš", vařené brambory, ďábel.omáčka
2. 110g Dřevorubecký guláš, chléb
3. 350g Rýžový nákyp s ovocem a sněhovou pěnou

V. 300g Pečené vepř.koleno na čern.pivu,chléb,okurek,křen.hořčice



Jídla připravili: Valtr Pavel – provozní, s kolektivem
Změna jídelníčku vyhrazena. Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Námi vyrobené pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Přejeme Vám dobrou chuť
Jídelníček bude aktualizovaný vždy v úterý v odpoledních hodinách. Seznam alergenů je k dispozici na provozovně společnosti

Otevřeno: Pondělí - Pátek od 11.00 hod. do 13.00 hod.