Aktuální jídelníček 11.11.- 15.11.2019



Pondělí 11.11.2019   SVATOMARTINSKÉ MENU
Husí vývar s bylinkovým kapáním
Svatomartínský rohlíček
1. 270g Kuřecí stehno alá kachna,červené zelí,houskový knedlík
2. 110g Kachní konfitované prsíčko,dušená rýže,salát z kvaš.zelí
3. 350g Gril.kachní játra na mích.listov.salátku,dresing,kaiserka

Úterý 12.11.2019   Polévka: Porková s vejci
1. 110g Přírodní vepř.řízek na bar.pepři,vař.brambory,tatarka
2. 110g Hovězí pečeně po cikánsku,těstoviny
3. 350g Tvarohové knedlíčky s jah.přelivem
4. 300g Salát Caprese s opečeným toustem
V. 150g Vepř.steak se sáz.vejcem,peč. brambory ve slupce,čes.dip

Středa 13.11.2019   Polévka: Drožďová se zeleninou
1. 120g Smažená aljašská treska v sezamu,mač. brambory,kompot
2. 110g Kuřecí směs s houbami a smetanou,špagety
3. 300g Guláš z hlívy ústřičné,rohlík
4. 350g Ruské vejce,pečivo
V. 150g Hovězí líčka na čer.víně,se zelen.,brambor.dýňové pyré

Čtvrtek 14.11.2019   Polévka: Hovězí s těstovinou
1. 110g Kuřecí prsíčko na smetaně,houskový knedlík
2. 110g Pečené karé se švestkovou omáčkou,pažitkové brambory
3. 350g Špenátové lasagně se sýrem,okurek
4. 350g Farmářský salát se sáz.vejcem
V. 150g Kuřecí Ondráš,vařené brambory,salát

Pátek 15.11.2019   Polévka: Brokolicový krém s opeč.pečivem
1. 110g Medvědí tlapka,vařené brambory,ďábelská omáčka
2. 120g Vepřové ledvinky na cibulce,dušená rýže,okurek
3. 5ks Koblihy s povidly
4. 350g Pikantní znojemský salát,pečivo
V. 150g Kuřecí soté se zeleninou,tagliatelle



Aktuální jídelníček 18.11.2019 - 22.11.2019



Pondělí 18.11.2019   Polévka: Zeleninová
1. 110g Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík
2. 350g Kuřecí rizoto se zeleninou sypané sýrem
3. 350g Americká buchta, kakao
4. 350g Šopský salát s balkán. sýrem, graham. pečivo
V. 150g Smažený sýrový špíz,vařené brambory,tatarka

Úterý 19.11.2019   Polévka: Italská s těstovinou
1. 110g Domácí sekaná v bránici,šťouchané brambory,salát
2. 110g Dijonské vepř.žebírko,dušená rýže,okurek
3. 200g Smažený květák,vařené brambory,tatarka
4. 350g Campink salát,pečivo
V. 150g Kuř. kousky na pik..kari s kok. mlékem,duš. rýže,jar.cibulka

Středa 20.11.2019   Polévka: Fazolová s párkem
1. 110g Španělský vepř.ptáček,dušená rýže,zelná přízdoba
2. 120g Přírodní filé s bylin.krustou,mačkané brambory,kompot
3. 350g Bramb. taštičky s povidly s opraž. strouhan.polit.máslem
4. 350g Listový salát s kuřecími dukátky,kaiserka
V. 150g Vepř.steak,gril.fazolka s angl.slanin.,pečené čes.brambory

Čtvrtek 21.11.2019   Polévka: Hovězí s rýží a hráškem
1. 110g Hovězí maso Stroganov,houskový knedlík
2. 120g Vepřová játra na španělský způsob,dušená rýže,okurek
3. 200g Fazolka na kyselo,2vejce,vařené brambory
4. 350g Těstovinový salát s krab.masem a zelen.,posyp.mozzarellou
V. 150g Kuřecí Kung-Pao s čínskou zeleninou,krokety

Pátek 22.11.2019   Polévka: Dršťková
1. 110g Smažený kuř.stehenní řízek,bramborová kaše,salát
2. 110g Námořnické vepř.maso,těstoviny
3. 1ks Hanácký vdolek
4. 350g Pochoutkový salát,pečivo
V. 150g Pečený losos na rozmarýnu,bram-hráškové pyré,kompot



Jídla připravili: Krchňák Roman – provozní, s kolektivem
Změna jídelníčku vyhrazena. Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Námi vyrobené pokrmy jsou určeny k okamžité spotřebě.
Přejeme Vám dobrou chuť
Jídelníček bude aktualizovaný vždy v úterý v odpoledních hodinách. Seznam alergenů je k dispozici na provozovně společnosti

Otevřeno: Pondělí - Pátek od 11.00 hod. do 13.00 hod.